//slepsluzba.in.rs/wp-content/uploads/2021/02/gbfxd.jpg

O NAMA

SIGURAN ŠLEP


Brzina, bezbednost, fleksibilnost i dostupnost 24 časa dnevno, naši su najvažniji kvaliteti.
Imamo misiju da budemo tu za Vas kad god i gde god smo Vam potrebni. Efikasno ispunjavamo sve Vaše zahteve, po povoljnim cenama.

Šlepanje vozila obavljamo uz veliku brigu i sigurnost tereta i u tome imamo savršen učinak.

Vršimo transport svih vrsta vozila, bez obzira na njihovo stanje. Naša šlep služba raspolaže raznovrsnim voznim parkom, koji nas, uz veliki izbor priključnih vozila i dodatne opreme, čini vrlo fleksibilnim.

Na pozive reagujemo trenutno i brzo stižemo na lice mesta. Strateški smo pozicionirani u blizini centralnih saobraćajnica, pa nam je lako dostupan ceo Beograd.

Planiramo, organizujemo i vršimo najpovoljniji transport vozila iz inostranstva – zemalja Istočne i Zapadne Evrope i šire.
  • Transport putničkih vozila
  • Transport motocikala
  • Transport kombija i lakih teretnih vozila
  • Transport automobila
  • Transport kamiona
  • Transport čamaca, glisera i skutera

Šlep služba World of Rent d.o.o bavi se prevozom najrazličitijih vrsta motornih vozila, bilo da su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. Takođe, nudimo Vam profesionalnu pomoć i servis Vašeg automobila na putu, u svim situacijama.

Ukoliko ste ostali na putu zbog kvara na vozilu, budite bez brige, šlep služba World of Rent d.o.o nudi Vam usluge transporta havarisanih i vozila u kvaru gde god da se nalazite. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na kojoj se nalazimo, naša ekipa je spremna da odmah po Vašem pozivu izađe na teren i pruži Vam uslugu šlep službe ili servisiranja vozila.

Nezavisno od problema koji imate sa Vašim motornim vozilom, tu smo da Vam pomognemo gde god da se nalazite. Vršimo prevoz svih vrsta motornih vozila: automobila, džipova, kombija. U našem voznom parku nalaze se specijalna vozila opremljena za prevoz havarisanih i vozila u kvaru.

 Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i alata, naš mobilni auto servis nudi Vam sve vrste popravki na terenu, od vulkanizerskih do mehaničarskih usluga.

Šlep služba World of Rent nastoji da svojim profesionalnim radom, bude Vaš pouzdan partner koji Vam stoji na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Pored odlične lokacije, ono što nas razlikuje od drugih je brzina, efikasnost i najpovoljnije cene usluga.

Dugogodišnje iskustvo u radu, specijalna i profesionalna vozila i izuzetno povoljne cene preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Vaše zadovoljstvo je naša najbolja reklama.

Prevoz neispravnih i havarisanih vozila do lokacije po Vašoj želji
Najpovoljnija šlep služba!

https://slepsluzba.in.rs/wp-content/uploads/2021/03/w-1300x500.jpg