Šlep služba za vreme COVID 19

ŠLEP SLUŽBA ZA VREME COVID 19

Šlep služba za vreme COVID 19 pružiće vam značajnu pomoć na putu.

Godinu 2020. je, definitivno, obeležila pojava nove bolesti. Sve je počelo netipičnom upalom pluća koja je zabeležena 30. decembra prošle godine u kineskom gradu Vuhanu. Ubrzo je otkriveno da pripada velikoj grupi virusa, koja uključuje kako blagu prehladu, tako i teški akutni respiratorni sindrom (SARS-CoV). Upravo zbog toga dobila je naziv COVID 19.

Međutim, korona virus je pokazao koliko se razlikuje od svih drugih bolesti. Pre svega po stepenu širenja, ali i otpornosti. Neverovatnom brzinom je zahvatio čitav svet, ostavljajući za sobom više miliona obolelih i mrtvih.

Ni nakon 11 meseci pandemija koju je izazvao COVID 19 ne jenjava. Da bismo izbegli fatalne posledice, vlade su doneli niz preventivnih mera koje su drastično izmenile način života u 2020. godini.

Kakav značaj ima šlep služba za vreme COVID 19?

Pronađite na vreme pouzdanu šlep službu za vreme korone

Možda vam je COVID 19 pokvario planove za leto i zimu 2020. Mnogi od nas rešili su da otkriju čari Srbije. Spakovali su svoje kofere i zaputili se u nepregledne predele naše zemlje. Da li ste sigurni da ste, ipak, sve pripremili za nezaboravni odmor?

Šlep služba za vreme COVID 19

Nažalost, detaljno planiranje može da pokvari jedan tren. Obično je on vezan za vaš auto. Ma koliko vodili računa o svom četvorotočkašu, vršili redovni servis i pre puta proverili pritisak u gumama i ulje u motoru, nepredvidive situacije nemoguće je izbeći. Naročito kada su u pitanju nepoznate saobraćajnice.

Jedno loše skretanje, životinja koja je istrčala na sred puta, umor, pa i nepažnja vas ili drugih vozača može odmor da pretvori u noćnu moru.

Imajte u vidu da je rizik da vam se pokvari auto na putu veliki, a troškovi za šlepanje neispravnih vozila još veći kada niste na vreme pripemljeni. Zato još pre puta pronađite najbolju šlep službu kako biste sačuvali budžet.

Šlep služba za vreme COVID 19 je vaš sigurni partner u inostranstvu

Iako su putovanja ograničena, poslovi se obavljaju normalno, ali su se kompanije našle pred novim izazovom. Naime, otežan je samostalni transport mašina i opreme za rad u inostranstvo.
Šlep služba za vreme COVID 19 je najbolje rešenje za šlepanje teškog tereta.

Takođe, građani Srbije kojima je u inostranstvu tokom vanrednog stanja istekla registracija našli su se u problemu. S obzirom na to da je sa registracijom prestalo da važi i osiguranje, vozila se smatraju tehnički nebezbednim za vožnju. Srećom, tu je šlep služba za vreme korone koja donosi spas za ove vozače.

Sigurna i povoljna šlep služba za vreme COVID 19

Šlep služba World of rent d.o.o posluje nesmetano tokom korona virusa. Najmodernija oprema garantuje sigurni utovar, transport i istovar. Tako da ne morate brinuti da li će nastati dodatna oštećenja na vašem vozilu ili mašini.

Stručni tim poseduje iskustvo u rukovaju sa različitim vrstama tereta. To pruža dodatnu sigurnost. Uz redovnu kontrolu opreme, za vreme COVID 19 vrši se i redovna provera zdravstvenog stanja radnika. Jer, ova šlep služba uspešno radi i u Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Italiji, Francuskoj i Švajcarskoj. Možete očekivati sigurnu pomoć na putu u Srbiji i inostranstvu svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.