Šlep služba World of Rent d.o.o poseduje nekoliko vozila i kamiona za šlepanje automobila i drugih radnih mašnia. Istog momenta kada završite poziv najbliže vozilo kreće ka vama!
Zavisi od veličine vozila i udaljenosti. Takođe da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i slučaju tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili odgovarajuće informacije.
Šlepamo sve vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Naša firma rapolaže raznovrsnim voznim parkom, priključnim vozilima i dodatnom opremom, što nas čini vrlo univerzalnim.
Briga o sigurnosti tereta predstavlja prioritet u našem poslovanju, i u tome imamo savršen učinak. Vozači naše firme su obučeni profesionalci koji nikada nisu učestvovali u udesima ili prekršajima.
U cenu usluga šlepanja auta po gradu ulazi sledeće: dolazak na vašu lokaciju, utovar auta na prikolicu, prevoz do vašeg željenog mesta i istovar auta.
Dostupni smo 24/7 na broju: +381 63 563 872
Radimo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Šlepujemo sve vrste vozila bez obzira na njihovo stanje. Naša firma raspolaže priključnim vozilima i dodatnom opremom, što nas čini vrlo univerzalnim.
Pozicionirani smo u Beogradu, na Voždovcu, u ulici Bulevar Peka Dapčevića 59, u blizini važnih saobraćajnih čvorišta, što nam ceo Beograd, pa i Srbiju, čini lako i brzo dostupnim.
Da, naša šlep služba pokriva Beograd, a kada kažemo Beograd mislimo na sva gradska i prigradska naselja kao što su Banovo brdo, Žarkovo, Vidikovac, Voždovac, Čukarica, Zvezdara, Dorćol, Palilula, Novi Beograd, Zemun, Cerak, Petlovo brdo, Vračar, Krnjača, Bežanijska kosa, Stari grad, Surčin, Borča, Ovča, Senjak, Dedinje, Rakovica, Sopot, Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac…